Kunstkoop

Van foto tot illustratie, van design tot schilderij – met de KunstKoop kan je bij onze galerie hedendaagse kunst en vormgeving op afbetaling kopen. Je betaalt in maandelijkse termijnen, terwijl je het werk al thuis hebt. Het Mondriaan Fonds betaalt de rente. Zo wordt kunst kopen ook mogelijk voor jou!

Hoe werkt de KunstKoop?

  • Stap 1: Je besluit een kunstwerk te kopen bij een galerie die is aangesloten bij de KunstKoop. Je sluit hiervoor een overeenkomst met de galerie.
  • Stap 2: De galerie vult gegevens in over de aankoop. Jij ontvangt een e-mail van Santander Consumer Finance Benelux om de aanvraag voor een KunstKooplening te doen. Je vult een online formulier in en uploadt de gevraagde documenten.*
  • Stap 3: Als de aanvraag wordt goedgekeurd, betaalt Santander het leenbedrag aan de galerie. En jij lost het in termijnen af. Het Mondriaan Fonds vergoedt de rente.

Rekentool

De KunstKoop is een regeling van het Mondriaan Fonds en wordt mede mogelijk gemaakt door Santander Consumer Finance Benelux.

Een KunstKooplening is minimaal € 250 en maximaal € 7.500
(voor zzp’ers maximaal € 5.000).

Je kunt de hoogte van maandelijkse aflossingen berekenen via de rekentool. Zo zie je in een oogopslag wat de KunstKoop voor je kan betekenen bij de aanschaf van een kunstwerk.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.