Kunstenaarsontmoeting Jan van Munster

Kunstenaarsontmoeting Jan van Munster 1900 1426 jan van hoof galerie

Kunstenaarsontmoeting Jan van Munster

Kunstenaarsontmoeting Jan van Munster

18 juni 2016

Betreft: Kunstenaarsontmoeting in Vlissingen op zaterdag 18 juni aanstaande. Graag informeren wij u over ons programma betreffende het bezoek aan het atelier van Jan van Munster in de oude Watertoren en de paviljoens van Stichting ‘ IK’.

’s-Hertogenbosch, mei 2016.

Geachte relatie van de galerie,

Betreft: Kunstenaarsontmoeting in Vlissingen op zaterdag 18 juni aanstaande.

Graag informeren wij u over ons programma betreffende het bezoek aan het atelier van Jan van Munster in de oude Watertoren en de paviljoens van Stichting ‘ IK’.

12.00 uur – Ontvangst. Er staat een lichte lunch voor u klaar op de bovenste verdieping van deze watertoren, waar het atelier van Jan is gevestigd. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de weidse omgeving van Zeeland. De kunstenaar zal een toelichting geven op zijn artistieke drijfveren en zijn werk.

Hierna volgt de afdaling van de toren. U kunt in deze lagere compartimenten zijn oude en nieuwe kunstwerken bewonderen.

Vervolgens neemt Bea Weuthen, de partner van Jan, ons mee naar de paviljoens van de Stichting ‘ IK’. Deze gebouwen zijn architecturaal vormgegeven in de letters ‘I’ en ‘K’. Bea zal een toelichting geven op de werkwijze van de Stichting en informatie verstrekken over de dan exposerende kunstenaars.

+/-15.00 uur – We sluiten deze middag af met een drankje, bij mooi weer op het terras; bij minder mooi weer in de watertoren.

Het adres van het atelier van Jan van Munster en Stichting ‘IK’ is Vlissingenstraat 239, 4388HC Vlissingen. Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wij wensen u een goede reis naar Vlissingen en kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Jan en Will van Hoof

Tel.nr. Will 06.52.78.92., e-mail: denbosch@janvanhoofgalerie.nl Mocht u niet in de gelegenheid zijn deel te nemen, laat het ons even weten.

Kunstenaar(s)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.