Kunstenaarsontmoeting met Jan van Munster

Kunstenaarsontmoeting met Jan van Munster 1000 668 jan van hoof galerie

Kunstenaarsontmoeting met Jan van Munster

Kunstenaarsontmoeting met Jan van Munster

1 juli 2017

Betreft: Kunstenaarsontmoeting met Jan van Munster in Vlissingen (Watertoren Oost Souburg) op zaterdag 1 juli aanstaande.

’s-Hertogenbosch, april 2017.

Geachte relatie van de galerie,

12.00 uur – ontvangst. Er staat een lichte lunch voor u klaar op de bovenste verdieping van deze watertoren, waar het atelier van Jan van Munster is gevestigd. U heeft hier een prachtig uitzicht over de weidse omgeving van Zeeland. De kunstenaar zal een toelichting geven op zijn artistieke drijfveren en zijn werk.

Hierna volgt de afdaling van de toren. U kunt in deze lagere compartimenten zijn oude en nieuwe kunstwerken bewonderen.

Vervolgens neemt Bea Weuthen, de partner van Jan, ons mee naar de Paviljoens van de Stichting “IK”.
Deze gebouwen zijn architecturaal vormgegeven in de letters “I” en “K”. Bea zal een toelichting geven op de werkwijze van de Stichting en informatie verstrekken over de dan exposerende kunstenaars.

+/- 15.00 uur – sluiten we deze middag af met een drankje. Met mooi weer op het terras; bij minder mooi weer in de watertoren.

Het adres van het atelier van Jan van Munster en Stichting “IK” is Vlissingenstraat239, 4388HCVlissingen. Gratis parkeren op eigen terrein.

Wij wensen u een goede reis naar Vlissingen en kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Jan en Will van Hoof

Tel.nr. Will 06.52.78.92.52. e-mail:denbosch@janvanhoofgalerie.nl.
Laat ons even weten als u bij deze Kunstenaarsontmoeting aanwezig wilt zijn. Dit in verband met de lunch en andere voorbereidingen.

Kunstenaar(s)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.