Kunstenaarsontmoeting Warffemius

Kunstenaarsontmoeting Warffemius 759 1000 jan van hoof galerie

Kunstenaarsontmoeting Warffemius

Piet Warffemius - 4 blad

25 juni 2016

Kunstenaarsontmoeting in Den Haag op zaterdag 25 juni aanstaande. Graag informeren wij u over ons programma betreffende het bezoek aan het atelier van Warffemius en de Pulchri Studio in Den Haag.

’s-Hertogenbosch, mei 2016.

Geachte relatie van de galerie,

Betreft: Kunstenaarsontmoeting in Den Haag op zaterdag 25 juni aanstaande.

Graag informeren wij u over ons programma betreffende het bezoek aan het atelier van Warffemius en de Pulchri Studio in Den Haag.

12.00 uur – Ontvangst er staat een lichte lunch voor u klaar.

12.30 uur –  Warffemius geeft uitleg over de motieven in zijn werk en vertelt over zijn reizen, die inspiratiebronnen vormen voor zijn schilderijen en beelden. Daarna wordt u de gelegenheid geboden de kunstwerken te bekijken.

13.30 uur – We maken gezamenlijk een kleine wandeling door het centrum van Den Haag langs beelden van Warffemius, die geplaatst zijn in de Openbare ruimte.

14.15 uur – Ontvangst in de Pulchri studio. In het cafe-restaurant vertelt de kunstenaar onder het genot van een drankje wat erop dat moment actueel is in de binnenstad om nog te gaan bekijken op deze Zaterdagmiddag.

Het adres van het atelier van Warffemius: Toussaintkade 51, 2513 CL, Den Haag. De Pulchri Studio is gelegen aan het lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag. Tel.nr. 070-3461735

In verband met Veteranen dag (ook op 25 juni a.s.) is het verstandig iets langere reistijd in acht te nemen om het atelier van Warffemius te bereiken. Rondom het Malieveld kan het wat drukker zijn dan normaal. Komt u met openbaar vervoer, dat kan het op het Centraal Station in Den Haag wat oponthoud geven.

Wij wensen u een goede reis naar Den Haag en kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Jan en Will van Hoof

Tel.nr. Will 06.52.78.92., e-mail: denbosch@janvanhoofgalerie.nl

Kunstenaar(s)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.